Data Widgets

Data Widgets

Data Widgets is een set van zes gebonden ActiveX-besturingselementen voor Microsoft Visual Basic
Gebruikerswaardering
3.5  (4 stemmen)
Jouw stem
Score
1.5
Nieuwste versie:
3.13 (Zie alle)
DOWNLOAD
Data Widgets ondersteunt OLE DB en ADO gegevens bindend methoden.
Data Grid control
The Data Grid control is een volledig bewerkbare gebonden raster waarmee u aan het bewerken van een volledige recordset, ongeacht de grootte, op het scherm, zonder code te schrijven. In slechts een paar stappen kunt u een volledig functioneel programma dat gebruikers in staat stelt om te bekijken, bewerken, toevoegen en verwijderen van rijen in een database zonder een enkele regel code! The Data Grid kan werken in afhankelijke, niet-afhankelijke, of AddItem modus. Bij het werken in gebonden modus, de Data Raster communiceert met de hostomgeving de gegevens te controleren, waardoor uw netwerk om te communiceren met een database de gegevens te controleren, is het kunnen gebruiken.
Data Combo controle
The Data Combo custom control is een keuze lijst met invoer vak dat kan worden gebruikt voor het weergeven/bewerken van de waarde van een veld van een record, terwijl het verstrekken van een dropdown-lijst van waarden uit een andere set. The Data Combo functies in afhankelijke, niet-afhankelijke en AddItem modi.
Data DropDown control
The Data DropDown control kan worden gebruikt voor het bevestigen van een Data Raster kolom een dropdown-lijst van waarden uit een andere bron van gegevens. Deze custom control is een raster dat kan worden gekoppeld aan de cellen in de Data Raster (SSDBGrid) voor de waarde keuzelijst. The Data DropDown, wanneer gebruikt in combinatie met een cel in een Data Raster, functies die erg lijken op de Data Combo. Een van de voordelen van de Data DropDown is dat het u toestaat om cross-referentie gegevens aan een bepaalde waarde.
Belangrijkste Kenmerken:
- Afdrukken op papier
- Automatisch export pure HTML (Platform-en browser-onafhankelijk)
- Exporteren naar bestanden met scheidingstekens
- Het opslaan en herstellen van lay-outs tijdens het ontwerpen en uitvoeren van de tijd
- Volledig geïntegreerd gemaskerde bewerken
- Full Intellimouse ondersteuning
- Drie gegevens Modes Bound, Ongebonden en Add Item
- Meerdere stijlen kolom
Slepen en Neerzetten van cellen
- Verschillende lettertypen, kleuren en foto ' s voor kolommen, groepen, rijen en cellen
- Tool Tips
- Meerdere rijen
- Maakt de perfecte ListBox
- En nog veel meer
Info vernieuwd op: