Data Widgets

Data Widgets

Data Widgets er et sæt på seks bundet af ActiveX-objekter, for Microsoft Visual Basic
Brugerscore
3.5  (4 stemmer)
Din stemme
Score
1.5
Seneste version:
3.13 (Se alle)
DOWNLOAD
Data Widgets understøtter OLE DB og ADO data bindende metoder.
Data Grid control
The Data Grid control er en fuldt redigerbar bundet grid, som giver dig mulighed for at redigere en hel registrere, uanset størrelse, på skærmen uden at skrive nogen kode. Med blot et par trin, du kan har et fuldt funktionsdygtigt program, der tillader brugere at få vist, redigere, tilføje og slette rækker i en database uden at en enkelt linje af koden! The Data Grid kan operere i bundne, ubundne, eller AddItem tilstand. Når du arbejder i bundet tilstand, Data Nettet kommunikerer med værten miljø ' s data-kontrol, som giver dit gitter til at interagere med en database data-kontrol er i stand til at bruge.
Data Combo kontrol
The Data Combo custom control er en kombinationsboks, der kan bruges til at vise/redigere et felt værdi fra en rekord, men samtidig give en dropdown liste af værdier fra et andet sæt. The Data Combo funktioner i bundne, ubundne, og AddItem tilstande.
Data DropDown kontrol
The Data DropDown kontrol kan anvendes til montering af en Data Grid kolonne til en dropdown liste med værdier fra en anden kilde til data. Denne custom control er et gitter, der kan være knyttet til de celler i Data Grid (SSDBGrid) til brug som en værdi fra en liste. The Data DropDown, når det anvendes i forbindelse med en celle i en Data Nettet, fungerer meget lig den Data Combo. En af fordelene ved den Data DropDown er, at det giver dig mulighed for at cross-reference data til en værdi.
Vigtigste Funktioner:
- Print til papir
- Automatisk eksport af ren HTML (Platform og browser-uafhængig)
- Eksport til afgrænsede filer
- Gemme og gendanne layouts på design og køre tid
- Fuldt integreret maskeret redigering
- Full Intellimouse støtte
- Tre data Modes Bound, Ubundne og Add Item
- Flere kolonne stilarter
- Træk og Slip af celler
- Enkelte skrifttyper, farver og billeder for kolonner, grupper, rækker og celler
- Tool Tips
- Flere rækker
- Gør den perfekt ListBox
- Og meget mere
Information opdateret: