Data Widgets

Data Widgets

Data Widgets egy sor hat köteles az ActiveX-vezérlők a Microsoft Visual Basic
Értékelés
3.5  (4 szavazat)
Az Ön szavazata
Pontszám
1.5
Legfrissebb verzió:
3.13 (Összes)
LETÖLTÉS
Data Widgets támogatja OLE DB, ADO adatok kötelező módszerek.
Data Rács control
The Data Grid ellenőrzés teljes mértékben szerkeszthető kötött rács, amely lehetővé teszi, hogy módosítsa az egész rekordot, függetlenül attól, hogy a méret, a képernyőn programkód írása nélkül. Mindössze néhány lépésre, egy teljesen funkcionális program, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megtekinthetjük, szerkeszthetjük, hozzáadás, törlés sorok egy adatbázis anélkül, hogy egyetlen sor kódot! The Data Grid működhet, kötött, kötetlen, vagy AddItem mód. Amikor a dolgozó köteles mód, a Data Rács kommunikál a fogadó környezet adatok vezérlés, amely lehetővé teszi, hogy a rács, hogy kölcsönhatásba lépnek az adatbázisban az adatok ellenőrzése képes használata.
Data Kombinált ellenőrzés
The Data Combo egyéni ellenőrzés egy combo box hogy lehet használni, hogy a display/szerkesztése mező értékét egy rekordot, miközben egy legördülő lista mező értékei a másik. The Data Combo funkciók kötött, kötetlen, AddItem mód.
Data Legördülő ellenőrzés
The Data DropDown ellenőrzési használható csatlakoztatása Data Rács oszlop egy legördülő lista értékek, más forrásból származó adatok. Ez a szokás irányítani egy rács, ami kapcsolódik a sejtek a Data Rács (SSDBGrid) használni, mint egy érték kiválasztási lista. The Data DropDown, ha együtt használják egy sejt egy Data Rács, funkció nagyon hasonlít a Data Combo. Az egyik előnye, hogy a Data Legördülő az, hogy lehetővé teszi, hogy a kereszt-referencia adatok értékét.
Fő Jellemzők:
- Print papír
- Automatikus export tiszta HTML (Platform, böngésző független)
- Export tagolt fájlok
- Mentés, illetve a visszaállítás elrendezés a tervezés, mind a futási idő
- Teljesen integrált maszkos szerkesztése
- Full Intellimouse támogatás
- Három adatok Modes Bound, Kötetlen, Add Item
- Több oszlop stílusok
- Drag and Drop a sejtek
- Egyedi betűtípusok, színek, képek oszlopok, csoportok, sorok, illetve a sejtek
- Tool Tips
- Több sor
- A tökéletes ListBox
- Sokkal több
Információ frissítve: