Data Widgets

Data Widgets

Data Widgets er et sett av seks bundet ActiveX-kontroller for Microsoft Visual Basic
Brukervurdering
3.5  (4 stemmer)
Din stemme
Score
1.5
Siste versjon:
3.13 (Se alle)
NEDLASTING
Data Widgets støtter OLE DB og ADO data bindende metoder.
Data Grid kontroll
The Data Grid kontroll er en fullt redigerbar bundet rutenett som lar deg redigere en hel rekorden som ble satt, uavhengig av størrelse, på skjermen uten å skrive noe kode. I bare noen få trinn kan du få et fullt funksjonelt program som lar brukere til å vise, redigere, legge til og slette rader i en database, uten en eneste linje med kode! The Data Grid kan operere i bundet, ubundne, eller AddItem-modus. Når du arbeider i bundet modus, Data Rutenett kommuniserer med verten miljø data control, som gjør det mulig rutenett for å samhandle med alle database data kontroll er i stand til å bruke.
Data Combo control
The Data Combo egendefinert kontroll er en kombinasjonsboks som kan brukes til å vise/redigere et felt verdi fra en rekord satt og samtidig gi en dropdown liste over feltet verdier fra et annet sett. The Data Combo funksjoner i bundet, ubundne, og AddItem moduser.
Data DropDown-kontroll
The Data DropDown kontroll kan brukes til å feste en Data Rutenett kolonne til en dropdown liste av verdier fra en annen kilde til data. Dette egendefinert kontroll er et rutenett som kan være knyttet til cellene i Data Rutenett (SSDBGrid) for bruk som en verdi utvalg listen. The Data DropDown, når det brukes i forbindelse med en celle i en Data Rutenett, funksjoner svært lik den Data Combo. En av fordelene med Data DropDown er at det gir deg mulighet til å kryss-referanse data til en verdi.
Viktigste Funksjoner:
- Skrive ut på papir
- Automatisk eksport ren HTML (Plattform og nettleser-uavhengig)
- Eksport til filer
- Lagre og gjenopprette layouter på design og kjøre tid
- Fullt integrert maskert redigering
- Full Intellimouse støtte
- Tre av data Modes Bound, Ubundet og Add Item
- Flere kolonner stiler
- Dra og Slipp for celler
- Enkelte skrifter, farger og bilder for kolonner, grupper, rader og celler
- Tool Tips
- Flere rader
- Gjør den perfekt ListBox
- Og mye mer
Info oppdatert den: