Data Widgets

Data Widgets

Data Widgets är en uppsättning av sex bundna ActiveX-kontroller för Microsoft Visual Basic
Användarbetyg
3.5  (4 röster)
Ditt betyg
Betyg
1.5
Senaste versionen:
3.13 (Se alla)
NEDLADDNING
Data Widgets stöder OLE DB och ADO data bindande metoder.
Data Grid control
The Data Grid kontroll är en fullt redigerbara bundna nätet som tillåter dig att redigera en hel post, oavsett storleken på skärmen utan att skriva någon kod. I bara några steg kan du ha ett fullt fungerande program som tillåter användare att visa, redigera, lägga till och ta bort rader i en databas utan att en enda rad kod! The Data Grid kan fungera i bundna, obundna, eller AddItem läge. När du arbetar i bundna läge, Data Nätet kommunicerar med den mottagande miljön data kontroll, vilket gör att din grid för att interagera med alla data kontroll kan använda sig av.
Data Combo kontroll
The Data Combo anpassad kontroll är en kombinationsruta som kan användas för att visa/redigera ett fält värde från en post som samtidigt ger en rullgardinsmeny med fältvärden från en annan uppsättning. The Data Combo funktioner i bundna, obundna och AddItem lägen.
Data DropDown kontroll
The Data DropDown kontroll kan användas för att fästa en Data Nätet kolumn till en dropdown-lista av värden från en annan källa. Detta anpassad kontroll är ett rutnät som kan vara kopplade till celler i Data Grid (SSDBGrid) för användning som ett värde i listan för val. The Data DropDown, när den används tillsammans med en cell i en Data Nätet, fungerar mycket liknande till Data Combo. En av fördelarna med den Data DropDown är att det tillåter dig att cross-reference data till ett värde.
Huvudsakliga Funktioner:
- Skriv ut på papper
- Automatiskt export ren HTML (Plattform, webbläsare och fristående)
- Export till avgränsade filer
- Spara och återställa layouter på design och körning
- Helt integrerad maskerade redigering
- Full Intellimouse stöd
- Tre uppgifter Modes Bound, Obundna och Add Item
- Flera kolumn stilar
- Dra och Släpp celler
- Enskilda typsnitt, färger och bilder för kolumner, grupper, rader och celler
- Tool Tips
- Flera rader
- Gör den perfekt ListBox
- Och mycket, mycket mer
Info uppdaterad: