Data Widgets

Data Widgets

Data Widgets este un set de șase legat de controalele ActiveX pentru Microsoft Visual Basic
Evaluare utilizator
3.5  (4 voturi)
Votul dvs.
Scor
1.5
Ultima versiune:
3.13 (Vezi toate)
DESCĂRCARE
Data Widgets sprijină OLE DB și ADO datele obligatorii metode.
Data Grila de control
The Data Grid de control este complet editabil legat grilă care vă permite să editați un întreg set de înregistrare, indiferent de mărime, de pe ecran, fără a scrie orice cod. În doar câțiva pași, puteți avea un program complet funcțional, care permite utilizatorilor pentru a vizualiza, edita, adăuga și șterge rânduri într-o bază de date, fără o singură linie de cod! The Data Grid poate funcționa în legat, nelegat, sau AddItem modul. Atunci când se lucrează în obligate mod, Data Rețea comunică cu mediul gazdă, datele de control, care permite dvs. de rețea pentru a interacționa cu orice bază de date de date de control este capabil de a utiliza.
Data Combo de control
The Data Combo personalizate de control este un combo box care poate fi folosit pentru a vizualiza/edita un câmp de valoare dintr-un set de discuri oferind în același timp o listă verticală de valori de câmp de la un alt set. The Data Combo funcții în legat, nelegat, și AddItem moduri.
Data Vertical de control
The Data DropDown de control poate fi folosit pentru atașarea unui Data Grila de coloana la o lista de valori de la o altă sursă de date. Acest obicei de control este o grilă care poate fi legat de celulele din Data Grilă (SSDBGrid) pentru utilizare ca valoare lista de selecție. The Data DropDown, atunci când este utilizat în combinație cu o celulă într-un Data Rețea, funcționează foarte similar cu Data Combo. Unul dintre avantajele Data Vertical este faptul că vă permite să cross-date de referință la o valoare.
Caracteristici Principale:
- Imprimare pe hârtie
- Automat exporturile pur HTML (Platforma și browser-ul independent)
- Export pentru a delimitat fișiere
- Salva și restabili machete la proiectare și a alerga timp
- Complet integrat mascat de editare
- Full Intellimouse suport
- Trei date Modes Bound, Nelegat și Add Item
- Mai multe stiluri de coloană
- Trageți și Picătură de celule
- Individuale fonturi, culori și imagini pentru coloane, grupuri, rânduri și celule
- Tool Tips
- Mai multe rânduri
- Face perfect ListBox
- Și mult mai mult
Informații actualizate în data de: