Data Widgets

Data Widgets

Data Widgets това е комплект от шест свързани ActiveX контроли за Microsoft Visual Basic
Оценка
3.5  (4 гласа)
Вашият глас
Резултат
1.5
Последна версия:
3.13 (За да гледате всички на)
ИЗТЕГЛЯНЕ
Data Widgets поддържа OLE DB и данни ADO задължителни методи.
Data за управление на мрежата
Контрол The Data Grid напълно редактируемую окото с фиксиран, което позволява редактиране на целия набор от данни, независимо от размера на екрана, без писане на код. Само на няколко стъпки, вие можете да имате напълно функционална програма, която позволява на потребителите да преглед, редактиране, добавяне и изтриване на редове в базата данни без нито един ред от кода! The Data Grid може да работи в граница, свободните или в режим на AddItem. При работа в режим на Data мрежа комуникира с контрол на данни на приемащата среда, която позволява на мрежата да взаимодейства с всяка база данни управление на данни може да се използва.
Data управление Combo
The Data Combo потребителски контрол поле със списък, който може да се използва за показване/редактиране на стойността на поле от запис при предоставянето на падащ списък от стойности на полетата от друг набор. Функции The Data Combo в граница, свободни и AddItem режими.
Data списък
Контрол The Data DropDown може да се използва за закрепване на мрежа колона Data на падащ списък от стойности от друг източник на данни. Този потребителски елемент за управление на мрежа, която може да бъде свързана с клетката в мрежата Data (SSDBGrid) за употреба като списък, изберете стойност. The Data DropDown, когато се използва в комбинация с клетка в мрежата Data, характеристики е много подобен на разход Data. Едно от предимствата на Data падащото се състои в това, че тя дава възможност за крос-линк към тези стойности.
Основни Характеристики:
- Печат върху хартия
- Автоматично изнасяне на чисто HTML (Платформа и браузър независим)
- Експортиране на файл с разделители
- Поддържане и възстановяване на дизайн и време на работа
- Напълно интегрирано и редактиране на маски
- Поддръжка на Full Intellimouse
- Три данни Modes Bound, Несвязанный и Add Item
- Някои стилове колони
- Изтегляйте и пускайте клетки
- Индивидуални шрифтове, цветове и изображения за колони, на групи от редове и клетки
- Tool Tips
- Няколко реда
- Отлично ListBox
- И много други
Информацията е актуализирана на: