Data Widgets

Data Widgets

Data Widgets είναι ένα σύνολο έξι δεσμεύεται στοιχεία ελέγχου ActiveX για Microsoft Visual Basic
Βαθμολογία
3.5  (4 ψήφοι)
Η ψήφος σας
Βαθμολογία
1.5
Τελευταία έκδοση:
3.13 (Δείτε όλους)
ΚΑΤΕΒΆΣΤΕ
Data Widgets υποστηρίζει OLE DB και ADO δεδομένων με τις μεθόδους σύνδεσης.
Data Πλέγμα ελέγχου
The Data Grid ελέγχου είναι ένα πλήρως επεξεργάσιμο δεσμεύεται δίκτυο που σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε μια ολόκληρη ρεκόρ, ανεξάρτητα από το μέγεθος, στην οθόνη χωρίς γράψιμο οποιουδήποτε κώδικα. Σε λίγα μόλις βήματα, μπορείτε να έχετε ένα πλήρως λειτουργικό πρόγραμμα που επιτρέπει στους χρήστες να προβάλετε, να επεξεργαστείτε, να προσθέσετε και να διαγράψετε γραμμές σε μια βάση δεδομένων χωρίς μια ενιαία γραμμή κώδικα! The Data Grid μπορεί να λειτουργήσει σε δεσμώτης, λυόμενος, ή AddItem λειτουργία. Όταν εργάζεστε στην δεσμευμένη λειτουργία, η Data Δίκτυο επικοινωνεί με το περιβάλλον υποδοχής των δεδομένων ελέγχου, το οποίο επιτρέπει στο δίκτυο να αλληλεπιδρούν με οποιαδήποτε βάση δεδομένων με τα στοιχεία ελέγχου είναι σε θέση να χρησιμοποιούν.
Data Combo ελέγχου
The Data Combo προσαρμοσμένο στοιχείο ελέγχου είναι ένα σύνθετο πλαίσιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εμφανίσετε/επεξεργαστείτε ένα πεδίο αξία από ένα ρεκόρ, ενώ παρέχει μια αναπτυσσόμενη λίστα των τιμών του πεδίου από ένα άλλο σύνολο. The Data Combo λειτουργίες δεσμώτης, λυόμενος, και AddItem τρόπους.
Data Αναπτυσσόμενο ελέγχου
The Data DropDown ελέγχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συνδεθεί ένα Data στήλη του Πλέγματος για να εμφανιστεί ένα αναπτυσσόμενο κατάλογο με τιμές από μια άλλη πηγή δεδομένων. Αυτό το προσαρμοσμένο στοιχείο ελέγχου είναι ένα πλέγμα που μπορεί να συνδέεται με τα κύτταρα του Data Πλέγμα (SSDBGrid) για χρήση ως αξία λίστα επιλογής. The Data DropDown, όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με ένα κελί σε ένα Data Δίκτυο, λειτουργεί με πολύ παρόμοιο με το Data Combo. Ένα από τα πλεονεκτήματα του Data Αναπτυσσόμενο είναι ότι σας επιτρέπει να διασταυρώσουμε στοιχεία σε αξία.
Κύρια Χαρακτηριστικά Γνωρίσματα:
- Εκτύπωση σε χαρτί
- Αυτόματα εξαγωγές καθαρό HTML (Πλατφόρμα και το πρόγραμμα περιήγησης ανεξάρτητος)
- Εξαγωγή σε αρχεία οριοθετημένου
- Αποθηκεύσετε και να επαναφέρετε διατάξεις στο σχέδιο και το χρόνο εκτέλεσης
- Πλήρως ενσωματωμένο μασκοφόροι επεξεργασία
- Full Intellimouse υποστήριξη
- Τρία δεδομένα Modes Bound, χωρίς περιορισμούς και Add Item
- Πολλαπλές στυλ στήλη
- Drag and Drop των κυττάρων
- Μεμονωμένες γραμματοσειρές, χρώματα, εικόνες και για τις στήλες, ομάδες, γραμμές και κελιά
- Tool Tips
- Πολλαπλές σειρές
- Κάνει το τέλειο ListBox
- Και πολύ περισσότερο
Οι πληροφορίες ενημερώθηκαν στις: